0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fjer til fluebinding

Hos FutureFly får du kun fjer af højeste kvalitet. Vi har unik adgang til leverandører og producenter, der sikrer en særlig høj standard. Blandt vores mest populære fjer er American Saddle, Signature Hen Saddle og Rooster cape.

Alle vores fjer fås i mange forskellige farver, så du kan binde præcis den flue det kræves for, at fange den ønskede fisk - små, mellem og store fluer.

Fjer

Sorter faldende

   

9 vare(r)

 1. FF American Saddle

  FF American Hen saddle er det perfekte valg til næsten alle typer af fluer. Der er små fler og store fjer. Store saddler med fjer til rigtig mange fluer. Virkelig høj kvalitet
  229,00 DKK
 2. FF Marabou

  FF Marabou i den fineste kvalitet. Kan bruges til mange typer af fluer. Rigtig mange fjer i en pakke
  35,00 DKK
 3. FF Rooster Cape

  FF Rooster Cape er en af de bedste kvaliteter der kan opdrives. Perfekt til uldsokker - som krops osv Alle fjer kan bruges
  349,00 DKK
 4. FF Rooster Saddle

  FF Rooster saddler kan bruges til alle typer af fluer. Specielt velegnet til uldsokker og som kropshackler på havørredfluer. Også som kropshackler er de perfekte
  315,00 DKK
 5. FF Rooster Saddle Feather FF Rooster Saddle Feather
  New

  FF Rooster Saddle Feather

  Our Rooster Saddle Feather is a high quality product. We have been looking for the right quality to match our other product range., and we found them.. These feather can by used for many types of flies. Use them as a body hackle on your salmon flies, fronthackle on your seatrout flies, our use them in hackle flies - like a Tilda Variation.. There are a lot of feathers in a pack..
  49,00 DKK
 6. FF Signature Hen Saddle

  FF Signature Hensaddles har vi ledt længe efter. Vi manglede fjer til micro fluer og medium størrelse. Nu har vi haft i nogle år, og de blir mere og mere populære, og vi har svært ved at følge med.. De er simpelthen bare for fede, og i utrolig høj kvalitet..
  229,00 DKK
 7. FF Signature Rooster Cape

  FF Signature Rooster Cape
  499,00 DKK
 8. FF Soft Patch

  FF Soft Patch
  250,00 DKK
 9. Giant Ostrich

  De her Kæmpe Strudse fjer er perfekte til Geddefluerne. De kan også bruges i lakse og havørredfluer. Fjerene er store og fyldige. De kan skoldes hvis man ønsker dem knapt så fyldige. Kommer i klare og grizzly farver.
  73,00 DKK
Sorter faldende

   

9 vare(r)